Web de do kytek

Diskuse o webu www.thementalist.cz

Web de do kytek

Příspěvekod TrueFriend » stř 12. kvě 2010 3:51:55

Zdravím.

Vzhledem k tomu, že se na webu http://www.thementalist.cz/ již přes 7 epizod neprojevila žádná změna a nehorázně mne tento fakt vytáčí, tak se nabízím udržovat již zmiňovaný web.
Myslím si, že je to super web a tento fakt mne donutil napsat také tyto řádky. Pokud by měl administrátor zájem ať mne kontaktuje na můj e-mail uvedený při registraci.
Bohužel ať jsem prolezl všechny zmíněné autorovi weby nikde se mi nepodařilo nalézt jediný kontakt. Nicméně i přesto předpokládám, že někdo tomu tady musí velet ;) takže píši tento návrh zde.

Bohužel tyto prodlevy v aktualizaci webu jsou čímdál častější. Předminule se zase stalo to, že na titulky.com byly k dispozici titulky a skoro měsíc trvalo, než o tom byla zpráva na webu. shit! :D nezbývá, než říci, že "web de do kytek" a nejmenovanému konkurenčímu webu se podle toplistu zvýšila i návštěvnost :/
Takže pokud to tady nehodlá nějak vyřešit admin těch stránek http://www.thementalist.cz/, tak jsem plně k dispozici.

Díky
TrueFriend

Re: Web de do kytek

Příspěvekod Ne4um » stř 12. kvě 2010 9:31:45

To máš pravdu, stav stránek je tristní, chtělo by to s tím něco udělat. Admin Kuba avizoval, že na to nemá moc času a že by se mu hodila nějaká pomoc. V tomhle vlákně hledal nějako pomoc:
viewtopic.php?f=4&t=165 Najdeš tam na něj i kontakt ;)
Ne4um

Příspěvekod l.k5 » úte 24. srp 2010 20:28:02

člověk by pomoch ale když ty články zustávaj nedotčený tady na forumu tak ho to přestane bavit ...
l.k5

Příspěvekod TrueFriend » úte 24. srp 2010 20:40:58

taky mě štve to, jak je to rozlezlý... něco se řeší tady na foru, něco na webu.. :/ .. osobně bych uvítal spíše diskuzi formou commentů na stránkách.
Vždyť i ten "pitomej" Facebook je založenej na komentářích.. a od používání diskuzních fór se stále častěji ustupuje.. je to přežitek a pro tento způsob komunikace jsou už jiné, lepší formy... takže je to nahraditelné.
TrueFriend

Příspěvekod l.k5 » stř 25. srp 2010 14:22:14

mě příde že na webu už se neřeší nic :? je tam mrtvo
chápu že třeba kuba nemá čas, ale štvemě že jedinej českej web o mentalistovy takhle skončil :(
l.k5

Příspěvekod TrueFriend » stř 25. srp 2010 19:05:37

zkoušel jsem nabídnout pomoc ale cíl webu je udělat profesionálnější,. ale ne moc optimálním způsobem vzhledem k povaze webu..
TrueFriend

Příspěvekod l.k5 » stř 25. srp 2010 20:12:43

TrueFriend píše:zkoušel jsem nabídnout pomoc ale cíl webu je udělat profesionálnější,. ale ne moc optimálním způsobem vzhledem k povaze webu..

promin co to znamená v čestině? :lol:
l.k5

Příspěvekod TrueFriend » pát 27. srp 2010 6:25:00

že jsme se nedohodli :lol:
TrueFriend

Příspěvekod l.k5 » pát 27. srp 2010 19:20:33

sháněl přeci pomoc tak proč ji odmítá?!
l.k5

Příspěvekod TrueFriend » pát 27. srp 2010 19:53:45

On ne, já jsem odmítl. Způsob jak by měl pokračovat web mne moc neoslovil.
Cíl jaký majitel přednesl byl pěkný a dalo by se ho dosáhnout, ale byl to spíše cíl a nic jiného. Část budování byla opomenuta a návrhy které jsem nabídl byly zavrhnuty takže mne to neoslovilo.
Nabídl jsem pomoc, protože mám zkušenosti s distribucí webového obsahu a přišel mi web Mentalisty zajímavý, ale neřeší se podstatné věci pro dosáhnutí těch cílů co admin má.

Způsob jakým web nyní funguje je myslím si dost iracionální a jsou větší než velké předpoklady, že s tímto postojem ničeho dosáhnout nelze, než toho, že web zanikne.
Což potvrzuje i ten fakt, že web funguje jako když nefunguje :)

Z praxe můžu říci, že web který měl nulovou návštěvnost byl za 3 měsíce obstojně navštěvovaný do té míry, že na něm mohly být i reklamní bannery a něco vydělávat. Ale k tomu je zapotřebí splnit určité předpoklady a ty splněny nebyly a přesvědčovat jak věci budování marketingu fungují nikoho nebudu.

I kdyby měl admin 500 lidí, které by mu chtěli pomoci tak jde o to jaké jim k tomu dá možnosti (žádné možnosti = nikdo mu nepomůže).
Připadlo mi to, že má moc velké oči a doufá, že výsledek příjde sám bez budování a že snad jednou jeho web zaboduje,.. ale tak to funguje jen v pohádkách. A pomoci si nenechá (odmítá možnosti, které by vedly jednoznačně k jeho cílům) tak co s ním..
TrueFriend

Další

Zpět na O webu