Season 3

Web o seriálu: http://www.thementalist.cz

Re: Season 3

Příspěvekod Memolka » čtv 03. čer 2010 22:34:01

pravda zapoměla jsem na ten poslední díl první série.. kdy se vlastně potvrdilo že to byl muž.. podle mě to ale je někdo v té budově kde jsou policajti... jak by se jinak napíchl na Gracein notebook? nijak.. technicky vzato to je velmi chráněné. Obyč člověk to asi nebude.. ale Christinino zmiznutí mi hlava nebere
Memolka

Příspěvekod Miki » pát 04. čer 2010 14:58:58

Memolka píše:pravda zapoměla jsem na ten poslední díl první série.. kdy se vlastně potvrdilo že to byl muž.. podle mě to ale je někdo v té budově kde jsou policajti... jak by se jinak napíchl na Gracein notebook? nijak.. technicky vzato to je velmi chráněné. Obyč člověk to asi nebude.. ale Christinino zmiznutí mi hlava nebere

Tam jde o to, že on může mít hodně "figurek" mezi nima jako tu ženskou co tam měl tu sekretářku právě.. myslím si, že se ukáže, že to je člověk podobný jako PJ má takový schopnosti a umí ovládat lidi a ty si myslej, že je dobrej a tak... určo spolupracuje s nějakýma cajtama to je tutovka.. ;)... jsem na to zvědavej no... už se těším štve mě, že to budou dávat zase až v září
Miki

Příspěvekod Puma_sk » čtv 10. čer 2010 9:46:26

Ja som mal podozrenie uz v predposlednej castia v poslednej strasne tusenie, ze Red John je vlastne Kristina Frye :o
Puma_sk

Příspěvekod matyrulez » ned 20. čer 2010 23:07:46

Capik166 píše:Je tan napany He is Ma a potom cara dolu co muze znamenat N ale taky R protoze je tam naznak obloucku..ted sem na to koukal...ovsem pro by psal ze ej to mmuz?? kdyz uz tak napise ze je to zena protoze patrik si mysli ze je to muz....married dava vetsi smysl...mozna je zenaty s Rebbecou

Já jen že se tu hádáte jestli je to muž nebo žena, samozřejmě že je to muž když je tam HE IS MA... :D dámy a pánové HE, to je anglicky ON :D
matyrulez

Příspěvekod Miki » pon 21. čer 2010 8:11:59

Tak to já už jsem psal, že to tam je jasně řečený, že je to chlap... stačí číst zpět moje příspěvky:)
Miki

Příspěvekod rodiercz » ned 27. čer 2010 5:00:37

taky si myslim ze by to chtelo vic aby ten serial jel po linii.. aby tam bylo vic souvislosti s Red Johnem a jeho vrazdama.. vcetne vrazdy rodiny PJ. Aby proste cela nova serie nebyla o tom ze vysetruje obycejne ciny..ale ze se treba stane neco velkeho (RJ zabije nekoho znameho..soudce..atp) a oni to dostanou na starosti [pac se nebude vedet ze je to RJ..] no a bude to proste 1 dlouhej mega pripad na celou serii kdy ssamozrejme casem odhali zde j eo RJ .. a PJ pujde po stope RJ .... a potom nakej peknej konec :-D

takhle je to takova nic moc detektivka.. ktera stoji/lezi na PJ, ktery se brzo preji..
rodiercz

Příspěvekod Chlup » čtv 15. črc 2010 6:52:11

PS1984 píše:A kto myslíte že je ten Red Jonh??

Môj typ - bude to ten chlapik, ten policajt čo bol v izbe tej nebohej dievčiny s Patrikom. Myslím, že sa v seriály už objavil a tiež bol nejaký múdry do prípadu.-..

Je to dost mozny kdyz porovnate hlas RJ v masce a toho fizla kdyz mluvi s Patrickem...
Chlup

Příspěvekod Pepca » ned 25. črc 2010 15:59:26

Je jasný že je to muž, spal s tou slepou, pak s tou sekretařkou a všechny tam říkaj že je muž. He is man nemusi znamenat je to muz ale taky je to machr nebo neco v tom smyslu. V dilu kde zabije sekretarku tim jedem jak ji mazne na ruku tak je to jasna muzska postava. V poslednim dilu druhe serie mohla v te masce klidne byt Christina a nebo taky ne, protoze v tom muze jet s nim a nemusi.
Pepca

Příspěvekod memol » pát 06. srp 2010 16:10:47

dejme tomu že se shodneme že je to teda muž.. tu sekretářku když zatkly on kolem ní prošel a mázl jí tím jedem.. do policejní budovy se dostane jen tak někdo nebo se musí ukazovat průkaz nebo tak něco? jestli jo.. v tom případě to musí bejt policajt...

ale tvůrci mi přijdou že vůbec neví co s Christin maj dělat... v jednom díle je.. pak tam zase neni... a v posledním díle je a zmizí... nemělo by bejt v posledním díle otázka celého seriálu kdo je Red John ? místo toho jsou otázky dvě... kam zmizela Christin ale když to vezmeme kolem a kolem tak ona tam zas tak hrozně důležitou roli nehraje.. tak proč jí tvůrci přikládaj takovou důležitost.. v tom posledním díle už si ani nepamatuju kolem toho teamu co tam bylo co se řeklo a neřeklo.. ale za to si pamatuju že zmizela Christin která tam je jednou za sérii... takže CHristin v tom možná jede.. a nebo nás tvůrci schválně matou..

ale jinak je pravda co se tu řeklo.. že v druhé sérii to moc o Redu Johnovi nebylo.. že spíš to bylo řešení případu jako takových... a popravdě myslím že red John už v nějakém díle byl.. a myslím si dokonce že v první sérii... protože a jelikož.. tvůrci možná ani když se první série natáčela nevěděly zda druhá série bude.. nebo nevím.. pokud by to nevěděly měly v plánu Reda Johna ukázat v posledním díle první série.. takže klíč je možná tam někde... musí to bejt někdo kdo je tam často.. a možná ho prostě nevidíme nebo nevnímáme...

ještě otázka myslíte že Red John je mladej starej? kolik mu asi tak může být? myslím podle té postavy.. podle chování a tak
memol

Příspěvekod Capik166 » stř 18. srp 2010 22:24:06

Podle nekolika stop, by mel byt Red John..http://mywebblog.ic.cz/images/RJ.jpg

:!: Je velka pravdepodobnost ze ej to skutecne RJ...Neklikejte pokud s echcete prekvapit v TV ! :!:
Obrázek
Capik166

Předchozí

Zpět na The Mentalist