Season 3

Web o seriálu: http://www.thementalist.cz

Re: Season 3

Příspěvekod Memolka » pát 28. kvě 2010 23:12:55

a ten Rebbečín manžel už tam byl? teda jeslti nějakého má
Memolka

Příspěvekod pimkie1234 » ned 30. kvě 2010 21:56:38

Podle mě je docela možné že sami tvůrci ještě ani neví kdo bude RJ...analýzy hlasu mi přijdou úplně zbytečné,pokud se nakonci ukáže že RJ je žena,tvůrci nám určitě vysvětlí proč její hlas zněl mužsky...určitě to ale bude někdo kdo se v seriálu objevuje...byla by celkem nuda kdyby na konci chytli nějakýho chlápka(nebo ženu) kterýho jsme nikdy neviděli a řekli to je on...to by nebyl žádnej šok

jinak já sázím na někoho od Cristiny (ne přímo na ni)...nevěřím že ji RJ unesl,ona za ním šla dobrovolně...nebála se ho,hezky o něm mluvila,takže ho zná a ví že jí neublíží...
pimkie1234

Příspěvekod Miki » pon 31. kvě 2010 14:49:01

Myslím, že to udělaj ještě dost zajímavý... akorát mě spousta věcí nesedí.. např. jak red john věděl v posledním díle druhé série, že ty dva školáci budou tam... když jediný kdo to věděl byl PJ páč to poznal z tý fotky a volal to Lisbonový... takže buď někdo chytnul jejich signál nebo to nechápu:D...
Miki

Příspěvekod trdlik » pon 31. kvě 2010 15:39:43

Zajímavé je, že poslední, co RJ řekl Patrickovi bylo Roll Tide, ne Hold Tight jak bylo přeloženo v titulcích. To naznačuje spojitost s fotbalovým týmem zmíněným na začátku epizody. Říkal jsem si, že by mohlo jít o číšníka, ale jeho a RJ silueta si moc neodpovídají :?
trdlik

Příspěvekod memolka » stř 02. čer 2010 23:59:54

tak jsem konečně dokoukala druhou sérii.. zvláštní bylo to zmiznutí Cristin.. podle mě v tom jede taky.. ty řeči že mrtvola je u vody.. a přitom to tak nějak bylo.. jí prostě nezbaštím.. tyhle věci prostě ví páč ví kdo je Red John jestli jim neni ona sama.. což podle postavy na konci závěrečného dílu vypadá na ženu..

já vím že ted budete mluvit o mužském hlase ale když ta osoba vešla a mluvila k těm dvoum co postřelil/a přísahala bych že slyším ženský hlas..

podle mě je to žena.. a jestli jo tak to bude zajímavé.. páč mě moc nenapadá kdo by to mohl být.. kromě Cristin teda to je jediná o které bych řekla že v tom jede.. možná.. ta nová šéfová mi tak nějak nesedí.. kde se vzala tu se vzala.. a najednou tam byla..

stejně mám pocit že je to někdo kdo s Jane mluví hodně často.. znamená někdo z okolí..
memolka

Příspěvekod memolka » čtv 03. čer 2010 0:08:53

Miki píše:Myslím, že to udělaj ještě dost zajímavý... akorát mě spousta věcí nesedí.. např. jak red john věděl v posledním díle druhé série, že ty dva školáci budou tam... když jediný kdo to věděl byl PJ páč to poznal z tý fotky a volal to Lisbonový... takže buď někdo chytnul jejich signál nebo to nechápu:D...

zajímává otázka a na to mě napadá odpověd.. bud ta osoba sledovala Jane od začátku co vyšel z budovy což mohla být Cristin.. NEBO ... Lisb. si ten vzkaz přečetla řekla to někomu z týmu což se dostáváme k tomu že to může být taky někdo z týmu.. nebo se vrátíme k tomu co jsem tu už řekla.. že Red John se v jednom díle napíchl na notebook Grace a komunikoval s Jane..... takže to musí být někdo z budovy... policajt nebo nevím...a nebo má Jane napíchlej telefon a Red John poslouchá každý jeho hovor... což může být..

Jane ale nebyl jedinej kdo tu budovu poznal.. stál přece před těma fotkama všem v tom týmu říkal o té firmě.. atd... takže kdokoliv kdo tam stál s ním když si ty fotky prohlížel mohl tu budovu poznat.. nebo sledovat Jane páč věděl že on to vědět bude a nebude sedět jen tak se založenýma rukama.... ta šéfová mu řekla že má odpočívat.. ale sama přece ví že Jane nebude sedět a čekat... což mě přivádí k myšlence že ona ho mohla též sledovat.. všichni byly pryč.. ona jediná byla furt tam.. když Jane odešel mohla jít za ním.. páč věděla že ho k té budově zavede..

mám těch teorii trochu víc.. ale tyhle mi přijdou takové nejreálnější..
memolka

Příspěvekod memolka » čtv 03. čer 2010 0:10:18

možná ta šéfová to aby odpočíval řekla schválně.. aby k té budově šel sám.. těžko by mohla zastřelit ty dva .. když by u toho bylo 50 policajtů..
memolka

Příspěvekod Miki » čtv 03. čer 2010 14:38:00

memolka píše:
Miki píše:Myslím, že to udělaj ještě dost zajímavý... akorát mě spousta věcí nesedí.. např. jak red john věděl v posledním díle druhé série, že ty dva školáci budou tam... když jediný kdo to věděl byl PJ páč to poznal z tý fotky a volal to Lisbonový... takže buď někdo chytnul jejich signál nebo to nechápu:D...

zajímává otázka a na to mě napadá odpověd.. bud ta osoba sledovala Jane od začátku co vyšel z budovy což mohla být Cristin.. NEBO ... Lisb. si ten vzkaz přečetla řekla to někomu z týmu což se dostáváme k tomu že to může být taky někdo z týmu.. nebo se vrátíme k tomu co jsem tu už řekla.. že Red John se v jednom díle napíchl na notebook Grace a komunikoval s Jane..... takže to musí být někdo z budovy... policajt nebo nevím...a nebo má Jane napíchlej telefon a Red John poslouchá každý jeho hovor... což může být..

Jane ale nebyl jedinej kdo tu budovu poznal.. stál přece před těma fotkama všem v tom týmu říkal o té firmě.. atd... takže kdokoliv kdo tam stál s ním když si ty fotky prohlížel mohl tu budovu poznat.. nebo sledovat Jane páč věděl že on to vědět bude a nebude sedět jen tak se založenýma rukama.... ta šéfová mu řekla že má odpočívat.. ale sama přece ví že Jane nebude sedět a čekat... což mě přivádí k myšlence že ona ho mohla též sledovat.. všichni byly pryč.. ona jediná byla furt tam.. když Jane odešel mohla jít za ním.. páč věděla že ho k té budově zavede..

mám těch teorii trochu víc.. ale tyhle mi přijdou takové nejreálnější..

já si myslím, že to neudělaj tak, že by to byl někdo z týmu.. maximálně by to byla Lisbonová:D... aby to byl pořádnej šok.. ale jinak by neřešili vztahy těch lidí tolik v tom týmu jako Grace a Rigsbiho... ty tam mají svůj příběh a Lisbonová též.. ta nová šéfka to není určitě nebyla by tak sympatická k PJ... ale spíš si myslím, že to nedomysleli nebo max. že ho někdo na každém kroku sleduje.. prostě pořád... např. ten detektiv co se tam objevil ..ten vypadá jako sériovej vrah a nemusí si brát ani masku:D:D..Jane ho nemá rád a on zase jeho..ale zase mi přijde divný, že by je to nenapadlo. Navíc jak byl ten díl jak tam RED JOHN "ovládal" tu ženskou co postřílela ty policajty tak pak v převleku někdo mezi policajtama jí zabije jen tak... to mi trošku hlava nebrala teda upřímně to přepísknuli.. Cristina se divně vypařila v jednom díle a pak se náhle objevila v jiném.. ale nemyslím si, že by ona byla RED JOHN to bude chlap už podle tý přezdívky:D..ale ona v tom může jet s ním např. jako ta ženská právě jak vystřílela tamty cajty taky jí ovládal a manipuloval s ní. Bude to určo někdo, kdo má podobný schopnosti jako PJ a dokonale ovládá lidi a má špehy všude nebo je sám špeh a tím končím:D jsem se nějak moc rozepsal. Nejvíc mi sedí ten divnej detektiv, ale zase ten je dost jetej a v tom prvním díle měl teorii na RJ, že to udělal a přitom RJ by nikdy nezesměšňoval svou práci..jak to dokázal teďka naposledy takže vůbec nevím a doufám hlavně, že autoři to alespoň vědí a neskončí to jako např. ztraceni uplným dementním závěrem, kterej je vymyšlenej na konci desátý série, že vrah byl policajt, kterej tam nikdy nebyl vidět to by mě dost vytočilo:-D...!!! ale u Američanů všechno možný....
Miki

Příspěvekod Miki » čtv 03. čer 2010 15:12:04

Jinak teďka jsem koukal znova na ten díl jak tam ta ženská vyvraždí boscův tým a redjohn je určo chlap za prvé říká, že ho miluje a takový tlachy. A pak jak jí zabije někdo na tý chodbě tak to je určitě chlap. Takže Red John musí být muž. Samozřejmě mu může pomáhat žena nebo jich může být víc, co já vím, ale je to muž ;) ověřeno:D...
Miki

Příspěvekod Miki » čtv 03. čer 2010 15:20:57

Jinak ty díly, kde je jasně řečeno, že je to muž a je to odvoditelné tak jsou tyhle ... 1x23 a pak 2x8 páč v tom posledním díle první série s ním mluvila ženská taky z toho domu .. a nechal jí tam smajlíka:D
Miki

PředchozíDalší

Zpět na The Mentalist