Miki píše:Myslím, že to udělaj ještě dost zajímavý... akorát mě spousta věcí nesedí.. např. jak red john věděl v posledním díle druhé série, že ty dva školáci budou tam... když jediný kdo to věděl byl PJ páč to poznal z tý fotky a volal to Lisbonový... takže buď někdo chytnul jejich signál nebo to nechápu:D...
memolka píše:Miki píše:Myslím, že to udělaj ještě dost zajímavý... akorát mě spousta věcí nesedí.. např. jak red john věděl v posledním díle druhé série, že ty dva školáci budou tam... když jediný kdo to věděl byl PJ páč to poznal z tý fotky a volal to Lisbonový... takže buď někdo chytnul jejich signál nebo to nechápu:D...
zajímává otázka a na to mě napadá odpověd.. bud ta osoba sledovala Jane od začátku co vyšel z budovy což mohla být Cristin.. NEBO ... Lisb. si ten vzkaz přečetla řekla to někomu z týmu což se dostáváme k tomu že to může být taky někdo z týmu.. nebo se vrátíme k tomu co jsem tu už řekla.. že Red John se v jednom díle napíchl na notebook Grace a komunikoval s Jane..... takže to musí být někdo z budovy... policajt nebo nevím...a nebo má Jane napíchlej telefon a Red John poslouchá každý jeho hovor... což může být..
Jane ale nebyl jedinej kdo tu budovu poznal.. stál přece před těma fotkama všem v tom týmu říkal o té firmě.. atd... takže kdokoliv kdo tam stál s ním když si ty fotky prohlížel mohl tu budovu poznat.. nebo sledovat Jane páč věděl že on to vědět bude a nebude sedět jen tak se založenýma rukama.... ta šéfová mu řekla že má odpočívat.. ale sama přece ví že Jane nebude sedět a čekat... což mě přivádí k myšlence že ona ho mohla též sledovat.. všichni byly pryč.. ona jediná byla furt tam.. když Jane odešel mohla jít za ním.. páč věděla že ho k té budově zavede..
mám těch teorii trochu víc.. ale tyhle mi přijdou takové nejreálnější..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník