Noví fandové

Web o seriálu: http://www.thementalist.cz

Re: Noví fandové

Příspěvekod Ne4um » úte 07. dub 2009 10:28:29

To neví asi nikdo :) ale asi 21, přičemž pávě 21. díl by se měl zase věnovat Red Johnovi
Ne4um

Příspěvekod Chlup » pon 11. kvě 2009 12:38:58

Tak 21 za nama a Red John nikde... podle nazvu to vypada az na 23 dil
Chlup

Příspěvekod Ne4um » pon 11. kvě 2009 18:41:23

Když oni ty díly neustále přidávají, za chvíli jich tam bude 30 :D Dnes vyšel 22. díl, za týden by měl vyjít 23. díl, podle všeho s Red Johnem. Ale nic neslibuji :)
Ne4um

Příspěvekod Chlup » pon 11. kvě 2009 19:13:54

Vsak nevadi... cim vic tim lip... me to bavi sledovat.... su rad ze sou kvalitni titulky a ze se na to muzu mrknout jednou tydne... na red johna se tesim jak malej... to je presne tema ktery mam rad.... genialni bezchybnej vrah kterej taha fizly za nos... :mrgreen:
Chlup

Příspěvekod Encaustic » sob 05. pro 2009 1:50:05

23
S přáním, aby vám bylo vše k dobru, KajaK
Encaustic

Příspěvekod Corlis » úte 15. pro 2009 21:50:04

ahoj, jsem tu nový, ale v podstatě starý ;) jakmile jsem zaregistroval první díl na Nově, nedočkavě jsem začal projíždět servery s díly a ke svému udivu jsem zjistil, že jsou k mání všechny díly až do nyní.......takže jsem poctivě zasedl a po večerech tahal a tahal a díky skvělým titulkum od N a P jsem během týdne! po večerech skouknul všechny díly první řady, nyní jdu na trojku druhé. Tento typ seriálu se mi velmi líbí a dělám vše pro jeho propagaci ve svém okolí.... :P
děkuji hlavně za titulky a tento web, kde jsem dnes poprvné a řádně ho prolezu
Corlis

Příspěvekod Ne4um » stř 16. pro 2009 11:03:24

Tak to vítej, nových diváků není nikdy dost :)
Ne4um

Příspěvekod somebody.loving » sob 16. led 2010 22:52:55

Zdravim vsechny,
tak tychle stranky uz prolezam delsi dobu, protoze jsou skvele a hlavne se skvelymi titulky, ale az ted jsem si rekla, ze se sem i zaregistruju. Serial jsem videla prvne na Nove, okamzite me zaujal Simon :D, tak jsem se koukla na pilot a hned pote jsem si sehnala vsechny dily az do posledniho(cekam na titulky :lol: ) a hltam to ocima :lol: . Tento typ serialu me hodne bavi, rozhodne nesouhlasim s tim, ze Patrick vi vsechno, jak nekteri v okoli rikaji, on si to nevycucava z prstu a vim, ze takovi lidi existuji a vyuzivaji svych schopnosti vnimat okoli mnohem lepe nez obycejni lide. Jen me zarazi ten pokles oblibenosti na csfd.cz, lidi jsou cim dal tim vic rozmlsani.
Rozhodne tomuto serialu fandim a doufam, ze sledovanost bude stale dobra a natoci jeste par rad(minimalne par :D ).
Nemožné hned, zázraky na počkání.
somebody.loving

Příspěvekod Memolka » úte 08. čer 2010 14:37:27

AHoj jsem tu nová.. jsem velká fanynka tohoto seriálu.. musím říct že tenhle seriál je úžasnej v každém směru.. hlavně i v tom že až do konce nelze přijít na to kdo to udělal.. já jsem se netrefila ani v jednom díle..
Memolka

Příspěvekod Kva-kva » sob 24. črc 2010 16:11:39

ahoj som tu nová :DDD ako som prišla k mentalistovy? spustili ho na markíze a stále frčí, takže zatiaľ som viedela len 18 častí s prvej série ale dobehnem to .D
najprv som bola zavislá na seriály heroes, teda ešte som, no bohužial už skončil. a prečo mentalista? no neviem ohromil ma celý ako je a možno len preto že to bol prvý serial čo som videla po konci heroes...ne ... podľa mna je to tým že je taký skvelý :D a už som na ňom závyslá, total...hmmm....už zasa na niečom...
ináč moje záľuby sú : počítačová grafika a sledovanie seriálov :DDD a milujem japonsko (nie, anime nesledujem, čisto len japonskuo ...)
Skvavený Psychopat! Neradím dráždiť!
Ukážka mojej grafiky:
Obrázek
Kva-kva

Předchozí

Zpět na The Mentalist